Сигнал за груб шофьор, който объркал маршрута на градския транспорт

...
</TD
> Сигнал за груб шофьор, който объркал маршрута на градския транспорт
Коментари Харесай

Шофьор на градския транспорт втрещи пътниците, обърка маршрута

Сигнал за недодялан водач, който объркал маршрута на градския превоз изпрати пловдивчанин на пощата на  Plovdiv24.bg. 

Ето защо тъкмо става въпрос:

Здравейте, желая да оповестя за една преживелица. За следващ път става дума за рейс 113, линия на Чолаков. Сутринта рейсът закъсня с към 10 мин и мина съвсем в 7 часа на спирка Остромила 1. Но това беше най-малкият проблем. Шофьорът караше извънредно неприятно, беше недоброжелателен и слушаше доста мощна музика. Но това отново бледнее пред това, което направи. Обърка маршрута и вместо да завие по ул. " Каравелов " поради затворения ляв завой на Централна гара, той продължи към Гарата и тъй като там нямаше какво да направи, зави при Бетонния мост наляво, като направи нарушение и след това по дребните улички до ул. " Иван Вазов " и от кръговото на Гарата по маршрута си. 

Имаше пасажери, които го попитахме за какво обърка променения маршрут, а той почна неприятно да се държи и да се оправдава, че бил през днешния ден за първи ден на линията, а другояче карал по линия 21 и да сме ставали по-рано. Е какъв брой по-рано? Не стига, че закъснява 113, ами пропуща и курсове и обърква направления.  Името на водача е Иван, а рейса е номер 0690.



Редно е господин Чолаков да изясни за какво пуска такива водачи и рейсове по тази линия? Тези негови щъркели са пред разпад в композиция с аругантни водачи. После нямало доходи по 113. Е по какъв начин да има хора с изключение на в час пик, като всеки желае постоянен рейс и общителен водач. Затова линия 1 да вземем за пример е цялостна - огромни рейсове, нагъсто и общителен личен състав. 

Моля да попитате господин Чолаков какво мисли да прави с линия 113, тъй като неведнъж са ми пускани сигнали за пропуснати курсове по нея, само че няма чуваемост.  И също по този начин да инструктира от време на време водачите си за маршрутни промени, което очевидно не се прави, както се видя през днешния ден!
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР